تهیه شیره انگور به روش سنتی در شهرستان ابهر

شیره انگور «دوشاب» از محصولات فراوری شده انگور است که همزمان با فصل پاییز و رسیدن انگور در ابهر به روش سنتی تهیه می‌شود. در روش سنتی تهیه دوشاب که بسیار زمان بر است، انگور بعد از شست و شو درون یک دیگ ریخته می‌شود و بعد از آب گیری و اضافه شدن خاک سفید بعد از گذشت حدود ۱۲ ساعت آماده صاف‌سازی می‌شود و در نهایت با جوشیدن شش‌ساعته شیره انگور ناب تهیه می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1402073001962
دبیر فرشاد سوری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha